Coaching en corona

Helaas werden we in maart geconfronteerd met het coronavirus waardoor we een periode niets meer mochten. Gelukkig mogen we inmiddels steeds meer. Ook ik mag weer cliënten ontvangen waar ik erg blij om ben.

Corona of niet, het leven ging en gaat door. Ook, of misschien wel ‘juist’ emotionele gebeurtenissen in de afgelopen periode, maar ook nu, kunnen heftiger zijn omdat het moeilijker te delen was en is met de mensen om je heen. Geen arm om je heen, geen knuffel kunnen krijgen, niet echt getroost kunnen worden. Verdriet om een verlies laat zich niet stoppen door regels.

Rouwen en een verlies verwerken is een erg verdrietige, pijnlijke, verwarrende en soms eenzame ‘tocht’ naar een acceptabel leven. De draad weer op pakken na een periode van heftige emoties kan lastig en moeilijk zijn. Ik kan je daarbij helpen.
Blijf er niet mee lopen. Een niet goed verwerkt verlies kan van invloed zijn op je gezondheid en op veel andere dingen in je leven.
Hulp vragen vind je misschien lastig maar dat is een kracht, zeker geen zwakte.

We kunnen op verschillende manieren met elkaar in gesprek gaan: in mijn praktijkruimte, we kunnen gaan wandelen of we gaan beeldbellen.

Laat de coronamaatregelen, waar ik me uiteraard aan hou, niet de reden zijn om het uit te stellen. Neem contact met mij op.